21.3 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăEconomiePrăbușire City Insurance. ASF chemată la ordine în Senat

Prăbușire City Insurance. ASF chemată la ordine în Senat

Silvia Dinică, președintele Comisiei Economice a Senatului, cheamă Conducerea Autorității de Supraveghere Financiară – ASF miercuri, în Senat, pentru o primă discuție despre prăbușirea companiei City Insurance.

„Mâine (miercuri – n.r.) am invitat conducerea Au­to­rității de Supraveghere Financiară – ASF la o primă discuție în Comisia Economică a Senatului. Alături de colegii mei, încercăm să aflăm cum a fost posibilă prăbușirea companiei City Insurance”, anunță președintele Comisiei economice, industrii și servicii din Senat, Silvia Dinică.

Autoritatea de Supraveghere Financiară a hotărât săptămâna trecută să retragă autorizația de funcționare a Societății City Insurance și a constatat intrarea în starea de insolvență.

Deși era liderul de piață în domeniul asigurărilor RCA având aproximativ trei milioane de clienți, City Insurance a intrat în faliment.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...

O primărie din Buzău acuză ADS că a încheiat contracte ilegale

Primăria Comunei Vernești din județul Buzău se află în mijlocul unui scandal intens după ce a acuzat Agenția Domeniilor Statului (ADS) că a...

VIDEO și FOTO. Putin a depus jurământul pentru un nou mandat de președinte al Rusiei. Discursul liderului de la Kremlin

Vladimir Putin a depus jurământul pentru cel de-al cincilea mandat al său de președinte al Federației Ruse, la Marele Palat al Kremlinului. În conformitate cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă