26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăTechCum va ajunge un panou publicitar imens în spațiul galactic

Cum va ajunge un panou publicitar imens în spațiul galactic

Samuel Reid, CEO şi cofondator al GEC, a declarat pentru Business Insider că satelitul va fi lansat în 2022 cu ajutorul rachetelor SpaceX. Oamenii şi companiile vor cumpăra jetoane pentru a proiecta reclame.

Se pot achiziţiona cinci jetoane care afectează pixelii: Beta şi Rho pentru plasarea reclamei pe ecran, Gamma şi Kappa pentru culoare şi luminozitate şi XI pentru durata sa. Aceste jetoane vor putea fi achiziţionate prin criptomonede.

„Încerc să realizez ceva care să poată democratiza accesul la spaţiu şi să permită participarea descentralizată”, a spus Reid.

În prezent, nu este clar cât de mari vor fi anunţurile, câte anunţuri vor fi afişate simultan, impactul asupra mediului şi ce cost de energie va avea satelitului.

GEC este, de asemenea, grupul din spatele satelitului Doge-1, despre care Musk a spus că ar fi „prima criptomonedă din spaţiu” şi „primul meme în spaţiu”.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Biden îl primește pe Iohannis la Casa Albă. România urmează să cumpere din SUA avioane F-35 de 6,5 miliarde USD

Președintele României, Klaus Iohannis, va fi primit de președintele SUA, Joe Biden, la Casa Albă, în ziua de 7 mai 2024, într-un moment în...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...

Serviciul de închirieri mașini: Fii șoferul mașinii visurilor tale!

Ai în plan să pleci într-o vacanță împreună cu cei dragi, însă achiziția unei mașini nu se află pe lista ta de priorități momentan?...
Ultima oră
Pe aceeași temă