25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăPoliticăCiolacu, despre Meleşcanu la şefia Senatului: PSD nu are această funcţie

Ciolacu, despre Meleşcanu la şefia Senatului: PSD nu are această funcţie

Întrebat cum consideră propunerea PSD de a-l susţine pe Teodor Meleşcanu pentru funcţia de preşedinte al Senatului, Ciolacu a spus: “Nu cunosc această decizie. Nici nu ştiu că domnul Meleşcanu este propunerea PSD. Am fost la o întâlnire cu nişte colegi şi nu folosesc telefonul”.

“Eu ştiu un singur lucru – că în acest moment PSD nu are această funcţie, deci înseamnă că nu e nicio problemă”, a adăugat Ciolacu.

În opinia sa, decizia de a-l susţine pe Meleşcanu la şefia Senatului este foarte bună.

“Înseamnă că este o decizie foarte bună, ne menţinem echilibrul şi până la urmă politica este un compromis. Ar fi fost o decizie incorectă dacă până acum senatorii PSD ar fi avut preşedinte din cadrul PSD”, a mai menţionat Ciolacu.

PSD îl va susţine pentru funcţia de preşedinte al Senatului pe Teodor Meleşcanu, a anunţat, luni, premierul Viorica Dăncilă.

“Noi îl susţinem pe domnul Teodor Meleşcanu. (…) Sunt multe opţiuni, s-a votat şi îl susţinem pe domnul Teodor Meleşcanu”, a spus Dăncilă după şedinţa grupului parlamentar al PSD de la Senat.

Cele mai citite

Judecătorul care a cerut azil politic în Belarus. “Aici este un preşedinte foarte înţelept”

Un judecător polonez a cerut azi politic în Belarus, în contextulrelațiilor tensionate dintre Polonia și Belarus. El susține că acolo se află"un preşedinte foarte...

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...
Ultima oră
Pe aceeași temă