17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSocialSectorul 4 conduce topul național al ratei de promovare la BAC

Sectorul 4 conduce topul național al ratei de promovare la BAC

Dacă în sectorul 5 al Bucureștiului, rata a fost de doar 73%, în sectorul 4 de 85%.

Primăria condusă de Daniel Băluță a investit peste 300 de milioane de lei în infrastructura școlară.

În topul Edu.ro, sectorul 4 e pe primul loc cu  85%, fiind urmat de județele Cluj (84,1%), Galați (82,8%) și Iași (81.9 %). Sectorul 4 a investit peste 300 de milioane de lei în modernizarea infrastructurii școlare.

 “Felicitări, dragilor! Suntem mândri de voi și de profesorii voștri, mai ales în condițiile în care atingeți performanțe remarcabile 3 ani la rând (locul I în 2021 – 85%, locul II în 2020 – 82.23%, locul I în 2019 – 80.94%)!

Aceste rezultate extraordinare confirmă importanța investițiilor pe care comunitatea noastră le-a făcut în domeniul educației (peste 300 de milioane de lei investiți deja în modernizarea infrastructurii școlare) și ne arată faptul că drumul început în urmă cu 5 ani este cel bun!”, a scris Daniel Băluță, pe pagina sa de facebook.

 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Cutremur în Serbia, la granița cu România

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 s-a produs în această dimineaţă, la ora locală 8:42, în Serbia, la graniţa cu România, potrivit informaţiilor publicate de...

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă