11.7 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSpecialVaslui: Un bărbat se află în comă, după ce a căzut pe...

Vaslui: Un bărbat se află în comă, după ce a căzut pe gheață

Un bărbat de 56 de ani din Bârlad se află în stare critică la Spitalul de urgenţă din localitate, după ce a alunecat pe gheaţă şi a intrat în comă profundă, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului de Urgenţă Bârlad, bărbatul a alunecat pe gheaţă şi s-a lovit puternic la cap în timp ce se afla în curtea locuinţei, fiind găsit în stare de inconştienţă de către o rudă care a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a solicitat intervenţia unei ambulanţe.

Preluat în stare critică de echipajul medical, bârlădeanul a fost transportat la spitalul din localitate, fiind internat în Secţia de Reanimare.

"Pacientul a suferit un traumatism prin cădere de la aceeaşi înălţime, prin formarea unui hematom cerebral intracranian. Bărbatul se află în comă de gradul IV, pronosticul fiind unul extrem de rezervat”, a declarat, marţi, responsabilul mass-media al Spitalului de Urgenţă Bârlad, Adrian Gheorghiu.

Bărbatul se afla în evidenţele medicilor cu mai multe boli, în special cardio-vasculare, motiv pentru care urma un tratament cu anticoagulante.

Cele mai citite

SUA nu consideră că Israelul face „genocid” în Gaza, dar trebuie „ să protejeze civilii”

Statele Unite(SUA) nu consideră că Israelul comite un "genocid" în Fâşia Gaza, dar îl îndeamnă pe aliatul lor "să facă mai mult pentru a...

Fostul avocat al lui Trump a depus mărturie în procesul cu Stormy Daniels

Michael Cohen, fostul avocat al lui Donald Trump, a compărut luni în calitate de martor-cheie la procesul fostului preşedinte al SUA pentru plăţi ascunse...

Florin Piersic, mesaj de ultim moment: „Sunt viu”

Actorul Florin Piersc, internat în spital cu mai multe probleme de sănătate, a transmis, luni seară, un prim mesaj. El spune că e „viu”,...
Ultima oră
Pe aceeași temă