14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiȘeful Transelectrica a fost demis!

Șeful Transelectrica a fost demis!

Președintele Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, este acuzat că și-a falsificat diploma și CV-ul, spunând că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București. Ca atare, vicepreședintele Comisiei de Industrii cere demisia acestuia urgent.

Președintele Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, a fost revocat în această dimineață atât din funcția de președinte al companiei, cât și din poziția de membru al directoratului Transelectrica, au declarat pentru Edupedu.ro surse apropiate ședinței.

Decizia a fost luată de către Consiliul de Supraveghere al companiei. Forul de conducere s-a reunit joi dimineață, după ce Edupedu.ro a dezvăluit că Marius Dănuț Carașol și-a falsificat CV-ul, spunând că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București. Universitatea a răspuns însă, pentru Edupedu.ro, că directorul Transelectrica “a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”.

În această dimineață, Virgil Popescu a declarat că este foarte grav că ieri a avut loc Consiliul de supraveghere al Transelectrica și cu toate ca știau că există acestă problemă nu au luat nicio măsură!

Cele mai citite

Evoluția îmbrăcămintei bărbătești:o călătorie prin decenii

Moda bărbaților a suferit schimbări semnificative de-a lungul deceniilor, reflectând schimbări în normele societale, influențe culturale și progrese tehnologice. De la stilurile conservatoare de...

Ce inovații a adus Rolex în lumea ceasurilor?

De peste 100 de ani Rolex a acaparat piața ceasurilor de lux, devenind una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci producătoare din întreaga...
Ultima oră
Pe aceeași temă