14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleRusescu va juca folosind o mască de protecţie

Rusescu va juca folosind o mască de protecţie

Raul Rusescu va putea juca în perioada următoare însă fotbalistul Stelei va trebui să poarte o mască de protecţie. Rusescu s-a accidentat duminică seară, la meciul cu ASA Târgu Mureş, din etapa a 12-a a Ligii Întâi.

Rusescu a suferit “ un traumatism cranio- facial cu dractură de orbită dreaptă, la care se adaugă un hematom periorbital şi o escoriaţie a regiunii infraorbitare drepte”, perioada de refacere în acest caz fiind de trei săptămâni. Pentru a putea juca, Rusescu va purta o mască de protecţie, a anunţat clubul din Ghencea care a specificat că fotbalistul ar fi putut să îşi piardă ochiul.

Claudiu Keşeru  "a suferit un traumatism cranio-cerebral în urma atacului intenționat al lui Ousmane N'Doye, care a dus la pierderea stării de conștiență". "Jucătorul va fi forțat să facă repaus câteva zile, perioadă în care se va afla sub atenta supraveghere a staff-ului medical. Cel mai probabil, acesta va evolua, pe viitor, cu o cască specială de protecție", a menţionat  campioana României.

Fundașul Iasmin Latovlevici a acuzat, la rândul său, "dureri la nivelul lojei postero-mediale a coapsei stângi, fiind, momentan, în cursul unor investigații medicale amănunțite", conform unui comunicat al clubului FC Steaua.

 

Cele mai citite

Rețetă de mici de 1 Mai, de pe vremea bunicilor. Așa faci cei mai gustoși mititei

Ziua de 1 mai sau 1 mai muncitoresc se sărbătorește neapărat cu o porție de mici. Dacă nu vei avea unde să îi servești,...

VIDEO. Ciolacu, despre plata pensiilor înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că plata pensiilor înainte de Paşte este "în grafic"."Încep cu anunţul că suntem în grafic, astfel încât pensiile să...
Ultima oră
Pe aceeași temă