13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialFR Karate WKC, campioană la medalii la CM de la Szczecin

FR Karate WKC, campioană la medalii la CM de la Szczecin

Federația Română de Karate WKC a adunat cele mai multe medalii în cadrul Campionatelor Mondiale de karate WUKF pentru copii, cadeți și juniori de la Szczecin (Polonia), care s-au încheiat duminică. România a încheiat astfel competiția pe primul loc.

FR Karate a adunat nu mai puțin de: 23 de medalii de aur, 22 de argint și 40 de bronz, cu un total de 100 de participanți. Clasamentul pe țări a fost: România (23-22-40), Italia (22-20-38), Polonia (19-25-48), Anglia (14-15-20), Belarus (14-8-8), SUA (10-9-13).

În timp ce alte țări au fost reprezentate de mai multe federații, România, deși a luat cele mai multe medalii, a fost reprezentată doar de FRK WKC.

''Mă bucur mult pentru acest rezultat obținut în clasamentul pe federații. Concluzia participării noastre este că am obținut mai mult decât am așteptat noi'', a declarat președintele FRK WKC și al WUKF, Liviu Crișan, conform Agerpres.

La rândul său, George Alexandru (CS Rapid București), medalia cu aur la categoria 70 kg, a afirmat: ''A fost un concurs reușit pentru mine. În drumul meu spre medalia de aur am avut adversari din Statele Unite ale Americii și Polonia. Cel mai puternic a fost polonezul, reprezentantul țării gazdă. De un mare ajutor pentru mine au fost încurajările venite din public, în primul rând din partea colegilor mei, care m-au susținut fantastic de pe margine''.

Cele mai citite

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...
Ultima oră
Pe aceeași temă