12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialConstanța: Un mort și patru răniți, în urma unui accident rutier

Constanța: Un mort și patru răniți, în urma unui accident rutier

Un tânăr de 19 ani a murit şi alţi patru au fost răniţi grav în urma unui accident produs, duminică seară, în apropierea localităţii constănţene Tariverde, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe un câmp, informează Mediafax.

Accidentul s-a produs, duminică, în jurul orei 17.00, în timp ce cinci tineri se deplasau cu un autoturism cu numere de Bucureşti pe DN 22 Tulcea-Constanţa,potrivit reprezentanţilor Serviciului Rutier Constanța.

În apropierea comunei Tariverde din județul Constanța, șoferul mașinii, un tânăr de 20 de ani, a încercat să depășească peste linia continuă o coloană de autovehicule, dar, în timpul manevrei, a pierdut controlul direcţiei, iar mașina a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe câmp.

În urma accidentului, unul dintre pasagerii autoturismului, un tânăr de 19 ani, a murit pe loc, iar ceilalți patru tineri au suferit răni grave.

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de la Ambulanță, care i-au transportat pe răniți la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...

Premieră la Londra: Sadiq Khan a fost reales primar al Londrei pentru a treia oară

Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel primul edil al...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...
Ultima oră
Pe aceeași temă