14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialBăsescu versus Iohannis. Ce spun președinții despre soțiile lor

Băsescu versus Iohannis. Ce spun președinții despre soțiile lor

Cu ocazia împlinirii a 100 de zile din mandat, președintele Klaus Iohannis a vorbit și despre instituția primei doamnei, referitor la faptul că a apărut prin presă că, Carmen Iohannis îl însoțește în vizitele externe.

Astfel, președintele a declarat că soția lui îi face onoarea de a-l însoți în vizitele externe și că trebuie făcut un studiu pentru a vedea dacă românii își doresc o instituție a primei doamne.

”Cred ca instituția Primei Doamne încă nu își găsește loc în România. Ar trebui să existe poate o dezbatere publică, câteva studii care ne spun dacă românii își doresc sau nu, dar prima doamnă a mea îmi face onoarea să mă însoțească peste tot unde e posibil și cred că e un prim pas spre a induce în spațiul public o discuție despre Prima Doamnă”, a declarat Klaus Iohannis. 

Citește și: Premieră. Carmen Iohannis vorbește despre Principesa Margareta

În seara zilei de marți, fostul președinte Traian Băsescu a precizat pentru B1 TV, când a fost întrebat dacă locuiește la Scroviștea singur sau cu soția, că dacă în 40 de ani nu a reușit să scape de ea, nu scapă nici acum. 

”Dacă în 40 de ani nu am reușit să scap de ea, credeți că scap acum. Nu îmi place că nu are permis, o fac aici zâna pădurilor”, a declarat fostul președinte. 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...
Ultima oră
Pe aceeași temă