18.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăAccident de muncă în Prahova: Un bărbat a murit, după ce a...

Accident de muncă în Prahova: Un bărbat a murit, după ce a căzut de pe platforma Petrobrazi

Un bărbat de 54 de ani, care lucra pe platforma rafinăriei Petrobrazi din județul Prahova, a murit, miercuri, după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ 20 de metri, relatează Mediafax.

Bărbatul, aflat în timpul programului pe platforma rafinăriei Petrobrazi, care aparţine OMW Petrom, a căzut de la aproximativ 20 de metri înălţime, iar în momentul în care colegii săi au ajuns la el era inconştient, aceștia sunând la 112.

La sosirea echipajelor medicale, muncitorul intrase deja în stop cardio-respirator iresuscitabil, astfel încât medicii nu au putut decât să constate decesul.

Poliţi a deschis o anchetă în acest caz, urmând ca şi Inspectoratul Teritorial de Muncă să stabilească dacă au fost respectate condiţiile privind protecţia muncii.

Bărbatul nu era angajat al rafinăriei, ci al unei firme care are contract cu aceasta, arată primele date ale anchetatorilor.

Cele mai citite

Florin Piersic a fost transferat de la Cluj la Spitalul Matei Balș din București

Actorul Florin Piersic a fost adus marți seară la București, cu o aeronavă SMURD, pentru a fi internat la Institutul Național de Boli Infecțioase...

Statele Unite au în România 1800 de militari

Statele Unite au în România circa 1800 de militari, a declarat președintele Biden în fața președintelui Iohannis, mulțumindu-i șefului statului român pentru bunele condiții...

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...
Ultima oră
Pe aceeași temă