15.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialUn american și-a decapitat o colegă, după ce a fost concediat

Un american și-a decapitat o colegă, după ce a fost concediat

Un american care ar fi încercat să-și convertească la islam mai mulți colegi și-a decapitat o colegă, după ce a fost conediat, relatează AFP, conform Hotnews.

Tragedia intervine dupa o serie de decapitari ale unor cetateni occidentali de catre combatanti jihadisti din cadrul Statului Islamic, filmate si postate online.

Crima s-a produs, joi, intr-o societate alimentara din statul Oklahoma (centru sud), unde  muncea suspectul, identificat ca Alton Nolen, in varsta de 30 de ani.

Dupa ce a aflat ca a fost concediat, "Nolen a mers in parcare, si-a condus masina chiar pana in fata intrarii in societate (…) apoi a ajuns prin intrarea principala pana la receptie", a explicat un purtator de cuvant al politiei din orasul Moore, Jeremy Lewis.

"Nolen a sarit asupra (colegei sale – n.red.) lui Collen Hufford si a ucis-o cu un cutit. In timpul acestui atac, Nolen a taiat capul victimei", se arata intr-un comunicat.

Suspectul a atacat apoi un alt coleg cu un cutit, inainte de a fi impuscat de directorul de operatiuni al firmei. Cea de a doua victima si suspectul au fost transportati la spital  si se afla in stare stabila.

"Dupa ce colegii de munca ai lui Nolen au fost interogati, am aflat ca a incercat recent sa converteasca la religia musulmana mai multi angajati", a precizat purtatorul de cuvant.

Avand in vedere natura crimei, politia locala a contactat Biroul Federal de Investigatii (FBI), a mai aratat reprezentantul autoritatilor.

Cele mai citite

10 Mai – adevărata sărbătoare națională

Să sfârâie grătarele, micii să fie bine rumeniți, să cânte lăutarii! Acestea au fost imperativele Zilei de 9 Mai - Ziua Europei, cinstită, ieri,...

10 Mai – adevărata sărbătoare națională

Să sfârâie grătarele, micii să fie bine rumeniți, să cânte lăutarii! Acestea au fost imperativele Zilei de 9 Mai - Ziua Europei, cinstită, ieri,...

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...
Ultima oră
Pe aceeași temă