14.5 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Obama, întrebat când legalizează marijuana. Care a fost răspunsul preşedintelui

VIDEO. Obama, întrebat când legalizează marijuana. Care a fost răspunsul preşedintelui

Preşedintele Barack Obama a fost întrebat la o sesiune de întrebări care a avut loc, joi, în Jamaica, când va legaliza Statele Unite marijuana şi dacă este de părere că această industrie ar putea ridica statul jamaican din sărăcie, potrivit ABC News. 

Întrebarea bărbatului Rastafarian a stârnit râsul preşedintelui, care a glumit "Cum de am anticipat această întrebare?".

Rastafarienii sunt adepţii unei mişcări religioase care respinge medicina vestică şi prevede menţinerea unei diete strice şi condumul de canabis. De asemenea, membrii rastafarieni poartă dreaduri. 

Totodată, Obama a luat întrebarea bărbatului în serios şi a precizat că o legalizare a marijuanei presupune deschiderea unei discuţii cu privire la celelalte droguri.

"Unde tragem linia? Colorado şi Washington au legalizat marijuana, vom vedea cum merge acest experiment, însă nu prevăd ca Congresul să schimbe legea la nivel naţional, în curând", a subliniat preşedintele. 

Cele mai citite

Cum îţi promovezi afacerea când eşti la început de drum

Promovarea noului tău business, mai ales dacă nu ai la dispoziție un buget care să îţi permită să angajezi o agenție de marketing, poate...

Victorie cu record pentru Simone Tempestini în Raliul Argeșului

Simone Tempestini a ajuns la cinci victorii în Raliul Argeșului, un record absolut al competiției, după ce s-a impus autoritar în etapa care a...

Mii de americani au vizitat Ambasada României din Washington, la Ziua Porților Deschise

Peste 3.000 de persoane au vizitat Ambasada României de la Washington, în ziua de sâmbătă, 11 mai 2024, a anunțat Ambasada României. Vizitele au...
Ultima oră
Pe aceeași temă