14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialArad: O fetiță de patru ani a ajuns la spital, după ce...

Arad: O fetiță de patru ani a ajuns la spital, după ce s-a sugrumat cu o sfoară

O fetiță de patru ani, din Arad, a fost transportată la spital, după ce s-a sugrumat cu o sfoară în timp ce se juca, informează Mediafax.

Incidentul a avut loc în localitatea arădeană Beliu, miercuri seară, când părinții fetiței au solicitat ajutor la 112, după ce au găsit-o inconștiență, în curtea casei.

Mama a ieșit cu fetița în brațe în stradă, strigând după ajutor, dar în cele din urmă a încercat ea manevre pentru a o ajuta să respire.

Fetița s-a sugrumat cu sfoara unei perdele agățate de ușa bucătăriei de vară. Perdeaua căzuse, iar fetița și-a înfășurat sfoara în jurul gâtului, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene, Ovidiu Liber.

”Este vorba de un accident casnic, nu de o neglijență a părinților”, a precizat Ovidiu Liber.

În momentul incidentului, mama se afla în grădina casei, iar fratele mai mare al copilei, în vârstă de șapte ani, era în casă.

Medicul Adrian Wiener, directorul medical al Spitalului Județean Arad, unde a fost transportată fetița, afirmă că aceasta a ajuns la unitate în stare de incoștiență.

”A fost un accident prin asfixiere, dar fetița a primit îngrijirile necesare și și-a revenit, fără sechele neurologice. În momentul de față este conștientă, având doar marca traumatică pe gât”, a declarat Adrian Wiener.

Fetița va rămâne internată câteva zile, pentru a fi supravegheată de către medici.

Cele mai citite

Candidat PSD la primărie, acuzat de corupție și un prejudiciu de 5,7 milioane de lei

Toma Sandu, un apropiat al familiei Bădălău, s-a prezentat miercuri în fața procurorilor DNA pentru a fi informat cu privire la calitatea sa...
Ultima oră
Pe aceeași temă