22.6 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialMarius Copil - Elias Ymer: 6-2, 6-3, 6-2. Egalitate, în Cupa Davis,...

Marius Copil – Elias Ymer: 6-2, 6-3, 6-2. Egalitate, în Cupa Davis, între România și Suedia

Marius Copil l-a învins pe Elias Ymer în cel de-al doilea meci al României împotriva Suediei, din Cupa Davis. Copil s-a impus în trei seturi, cu scorul de 6-2, 6-3, 6-2 și a dus scorul dintre cele două țări la 1-1.

România a egalat Suedia, prin victoria lui Copil, asta după ce în primul meci Adrian Ungur a fost învins de Christian Lindell. Cel de-al treilea meci este cel de sâmbătă, ora 13.00, la dublu, dintre Horia Tecău/Florin Mergea și Isak Arvidsson/Johan Brunstorm.

România și Suedia luptă pentru menținerea în Grupa I zona Euro/Africană. Echipa care pierde va mai avea o ultimă șansă, în meciul cu pierzâtoarea dintre Letonia – Austria.

Live Text Copil – Ymer: 6-2, 6-3, 6-2

6-2: Game, Copil. FINAL DE MECI.

5-2: Game, Ymer. Copil a încercat să termine mai devreme meciul, însă nu a reușit să câștige ultimul punct al acestui game, cu toate că a acoperit tot terenul.

5-1: Game, Copil. Românul este la un game de victorie.

4-1: Break, Copil.

3-1: Game, Copil. Românul l-a învins cu lovituri de slice, mingi trimise în diagonală, în acest game. Copil domină partida și nimic nu-i mai poate lua victoria în acest moment.

La meci asistă mai multă lume decât la partida dintre Ungur și Lindell.

2-1: Game, Ymer.

2-0: Game, Copil.

1-0: Break, Copil. Românul a început foarte bine setul decisiv.

Copil câștigă și setul al doilea, iar meciul pare să se îndrepte spre o victorie în 3 seturi.

6-3: Game, SET, Copil.

5-3: Game, Ymer.

5-2: Game, Copil. Jocul a redevenit o cursă de câștigare a propriilor servicii, după break-ul reușit de Copil mai devreme.

4-2: Game, Ymer.

4-1: Game, Copil. Nicio șansă pentru suedez.

3-1: Break, Copil. Românul domină meciul. Ymer pare să fie veriga slabă a Suediei, puștiului de 18 ani lipsindu-i experiența.

2-1: Game, Copil. Românul câștigă din nou fără probleme pe propriul serviciu.

1-1: Game, Ymer.

1-0: Game, Copil. Setul al doilea a început foarte strâns, cei doi ajungând în primul game la deuce (40-40). Copil a câștigat punctul decisiv cu un as.

Marius Copil a reușit să câștige primul set, totodată primul câștigat de România în disputa cu Suedia, după ce Ungur a fost învins cu 3-0.

6-2: Break, Copil.

5-2: Game, Copil. Românul are șanse mari să-și adjudece primul set.

4-2: Game, Ymer. Suedezul câștigă cu mari dificultăți acest game.

4-1: Game, Copil. Marius Copil s-a distanțat deja la 3 game-uri după un sfert de oră de joc.

3-1: Break, Copil. Game foarte bun făcut de român pe serviciul adversarului. Doar două puncte i-a lăsat lui Ymer.

2-1: Game, Copil. Primul set a început cu un joc echilibrat, la fel ca și în partida de mai devreme, dintre Ungur și Lindell, în care s-a impus suedezul. Copil este totuși mai proaspăt decât Ungur, asta și prin prisma diferenței de vârstă.

1-1: Game, Ymer. Suedezul își câștigă și el punctul pe propriul serviciu.

1-0: Game, Copil. Românul a început bine partida, în care îl va avea ca adversar pe puștiul cu origini africane, Elias Ymer, în vârstă de doar 18 ani.

A început meciul dintre Marius Copil și Elias Ymer.

Prezentarea jucătorilor: Marius Copil, 24 de ani (174 ATP, 2 titluri Challenger la simplu, 11 meciuri Cupa Davis); Elias Ymer, 18 ani (242 ATP, 5 titluri Futures 2014, 2 meciuri Cupa Davis).

—–

România a pierdut primul meci cu Suedia, disputat azi, de la ora 11.30. În acea partidă Adrian Ungur a fost învins de Christian Lindell, cu scorul de 5-7, 6-6(2/7), 4-6.

Citește și Cupa Davis România – Suedia: Cine sunt puștii care vor lupta cu Ungur sau Tecău

Cele mai citite

Familia Picioruș, stăpâna consultanței mascate în învățământ

Afacerile și profitul companiei Structural Management Innovative System SRL, controlată de Georgeta-Sorina Picioruș și administrată de Alexandru-Eduard Picioruș, a explodat în 2023 după...

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...

Prins în flagrant în timp ce transporta o cantitate de  100 grame substanțe psihoactive

La data de 19.05.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Harghita au dispus reținerea pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă