14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecial10 percheziții în Constanța, într-un dosar de corupție

10 percheziții în Constanța, într-un dosar de corupție

Procurorii DGA efectuează, joi, 10 percheziții la mai multe persoane suspecte de implicare în infracțiuni de corupție, săvârșite în Portul Constanța, informează un comunicat de presă remis de DGA.

Ofiţerii DGA vor pune în aplicare mandate de aducere pentru 12 persoane, dintre care 5 agenţi de poliţie, cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi furt calificat, respectiv luare de mită şi abuz în serviciu.

”În fapt, în luna noiembrie 2014, Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Constanţa a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa cu privire la faptul că o reţea de persoane sustrage produse petroliere, alcool şi îngrăşăminte din vagoanele de tren care întră în Portul Constanţa. Din verificări rezulta faptul că gruparea era sprijinită de lucrători ai SN CFR Marfă SA, paznici din porţile de acces în port şi agenţi de poliţie din cadrul Serviciului Poliţiei Transporturi Maritime Constanţa”, se arată în comunicatul citat.

Instrumentarea cauzei s-a realizat cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI).

Cele mai citite

Atac armat în Londra. Sunt mai multe persoane rănite

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat la Hainault, în estul Londrei, după ce a atacat trecători cu o sabie...

Evoluția îmbrăcămintei bărbătești:o călătorie prin decenii

Moda bărbaților a suferit schimbări semnificative de-a lungul deceniilor, reflectând schimbări în normele societale, influențe culturale și progrese tehnologice. De la stilurile conservatoare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă