12.1 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Gheorghe Turda a suferit un atac cerebral vascular. Artistul va fi...

UPDATE. Gheorghe Turda a suferit un atac cerebral vascular. Artistul va fi transportat la Spitalul Floreasca

UPDATE 19.18: Gheorghe Turda va fi transportat cu o ambulanță la Spitalul Floreasca,din Capitală, relatează Mediafax.

UPDATE 17.48: Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean din Pitești,Marius Pascu, a confirmat că Turda a suferit un atac cerebral vascular, iar acum este în afara oricărui pericol, fiind în stare bună, conform Mediafax.

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda a leșinat pe scenă, la Pitești, miercuri după-amiaza, în timpul unor repetiții, unde are loc un festival de muzică populară. El a fost dus la spitalul din Pitești, conform Mediafax.

Cântărețul, în vârstă de 66 de ani, a fost preluat de un echipaj medical de terapie intensivă mobilă de la UPU-SMURD Pitești, care în urma primelor verificări a stabilit că există suspiciunea de accident vascular cerebral, potrivit unor surse medicale.

Gheorghe Turda a fost stabilizat și transportat cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Pitești, unde se află și la ora transmiterii acestei știri, mai spun sursele medicale citate.

Artistului i s-a făcut rău în timpul unor repetiții pentru un festival de muzică populară care se desfășoară la Pitești.

Cele mai citite

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă