14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleSăpunaru a rămas fără echipă, după o despărțire cu scântei de Elche

Săpunaru a rămas fără echipă, după o despărțire cu scântei de Elche

Internaționalul român Cristian Săpunaru a rămas fără echipă după ce formația spaniolă Elche i-a reziliat unilateral contractul, cu doi ani mai devreme de încheierea sa. Românul a anunțat că va contesta decizia clubului.

Clubul scrie, joi, pe site-ul propriu că Săpunaru nu mai face parte din lot, deși românul, care a semnat cu Elche în 2013, mai avea doi ani de contract. "Jucătorul internaţional român nu va mai continua la echipa noastră."

Cu toate că pe site-ul grupării spaniole nu sunt oferite detalii, presa spaniolă vorbește despre faptul că oficialii clubului erau nemulțumiți de randamentul mai scăzut al lui Săpunaru în raport cu salariul pre ridicat, circa 1 milion euro. Astfel că antrenorul Fran Escriba nu-l va mai păstra la echipă.

Totuși Săpunaru va contesta ruperea unilaterală a contractului său. El ar putea primi unele compensații pentru a ajunge la o înțelegere cu clubul, așa cum se procedează în astfel de situații.

Fundaşul dreapta în vârstă de 30 de ani a venit la Elche, echipă din prima ligă, în iulie 2013, asta după ce în sezonul anterior evoluase la Real Zaragoza, care nu mai evoluează în Primera Division. 

Cele mai citite

Polonia condamnă atacurile cibernetice rusești. Oficialii transmit că și țara lor a fost vizată

Polonia a condamnat presupusele atacuri cibernetice ale unui grup rus numit APT28 asupra Germaniei și Republicii Cehe, afirmând că și ea a fost vizată,...

Premieră la Londra: Sadiq Khan a fost reales primar al Londrei pentru a treia oară

Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel primul edil al...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...
Ultima oră
Pe aceeași temă