22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialUn magazin deţinut de Poroşenko, vizat de o bombă

Un magazin deţinut de Poroşenko, vizat de o bombă

O bombă a explodat în exteriorul unui magazin de dulciuri care aparţine companiei Roşen, deţinută de preşedintele ucrainean Petro Poroşenko, a anunţat, vineri, poliţia ucraineană, informează Mediafax.

“Explozia a provocat o gaură cu diametrul de 0,6 metri în peretele magazinului. Aceasta a avariat rafturi şi o parte din bunuri”, a precizat poliţia într-un comunicat, citată de Reuters.

Compania Roşen, care are fabrici de dulciuri atât în Ucraina, cât şi în Rusia, Ungaria şi Lituania, nu a făcut comentarii pe tema exploziei.

Lanţul de magazine Roşen s-a extins după ce Poroşenko, supranumit “regele ciocolatei”, a fost ales preşedintele Ucrainei în 2014. În cursul acestui an, geamurile mai multor magazine Roşen au fost sparte de persoane necunoscute.

Poroşenko a promis că va vinde compania producătoare de dulciuri după alegerea sa în funcţia de preşedinte, dar anul acesta a declarat că vânzarea este complicată de condiţiile de pe piaţă.

Cele mai citite

VIDEO. Real Madrid, campioană pentru a 36-a oară în La Liga

Real Madrid a cucerit titlul în La Liga în mod matematic, după ce a obținut o victorie zdrobitoare împotriva echipei Cadiz, cu scorul de...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

VIDEO. Vladimir Putin, prezent la slujba de Înviere, oficiată de Patriarhul Kirill

Credincioșii, inclusiv președintele Vladimir Putin, au umplut Catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova pentru slujba de Paște în timpul nopții, condusă de Patriarhul Kirill, șeful...
Ultima oră
Pe aceeași temă