12.9 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăSpecialUn magazin deţinut de Poroşenko, vizat de o bombă

Un magazin deţinut de Poroşenko, vizat de o bombă

O bombă a explodat în exteriorul unui magazin de dulciuri care aparţine companiei Roşen, deţinută de preşedintele ucrainean Petro Poroşenko, a anunţat, vineri, poliţia ucraineană, informează Mediafax.

“Explozia a provocat o gaură cu diametrul de 0,6 metri în peretele magazinului. Aceasta a avariat rafturi şi o parte din bunuri”, a precizat poliţia într-un comunicat, citată de Reuters.

Compania Roşen, care are fabrici de dulciuri atât în Ucraina, cât şi în Rusia, Ungaria şi Lituania, nu a făcut comentarii pe tema exploziei.

Lanţul de magazine Roşen s-a extins după ce Poroşenko, supranumit “regele ciocolatei”, a fost ales preşedintele Ucrainei în 2014. În cursul acestui an, geamurile mai multor magazine Roşen au fost sparte de persoane necunoscute.

Poroşenko a promis că va vinde compania producătoare de dulciuri după alegerea sa în funcţia de preşedinte, dar anul acesta a declarat că vânzarea este complicată de condiţiile de pe piaţă.

Cele mai citite

Odobescu, la Forumul Diplomatic de la Antalya

Ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, va participa, astăzi, la Forumul Diplomatic de la Antalya - ADF 2024, unde va discuta despre importanţa consolidării profilului...

Robert Negoiță va candida la Primăria Sectorului 3 din partea PSD

Marți, în cadrul ședinței de Birou Permanent al PSD București, a fost validată în unanimitate propunerea PSD Sector 3 pentru candidatura lui Robert...

la ce se vede în jurul ne cam este teamă

Privim peste umăr. Nu ne urmărește, de fapt, nimeni. Poate doar senzația că, totuși, acolo, în spatele nostru, e cineva. S-ar putea să...
Ultima oră
Pe aceeași temă