15.5 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuActorii Ashton Kutcher şi Mila Kunis se vor căsători în vara anului...

Actorii Ashton Kutcher şi Mila Kunis se vor căsători în vara anului viitor

Actorii Ashton Kutcher şi Mila Kunis, care vor deveni în curând părinţi, se vor căsători în luna iulie anul viitor, relatează Mediafax.

Anunțul căsătoriei a fost făcut de o sursă aproapiată cuplului pentru RadarOnline: "Nunta va fi în iulie anul viitor. Ei vor să se concentreze în primul rând pe fiica lor şi să facă nunta vara viitoare", a declarat sursa citată.

"Nu va fi un eveniment mare, dar va fi elaborat. La petrecerea de nuntă va participa distribuţia serialului «That '70s Show», ei fiind foarte apropiaţi. Încă mai petrec timpul cu cei din distribuţia originală (a serialului, n.r.). Cel mai probabil, Danny Masterson va fi cavalerul de onoare, deoarece el şi Ashton sunt ca fraţii", a mai spus sursa citată.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului "Anii '70/ That '70s Show", au confirmat logodna în luna februarie, informează contactmusic.com.

Cei doi au început o relaţie în 2012, la aproape un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013.

Bebeluşul, despre care presa internaţională spune că va fi fetiţă, va fi primul copil atât pentru Mila Kunis, în vârstă de 30 de ani, cât şi pentru Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani.

Cele mai citite

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...
Ultima oră
Pe aceeași temă