17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuUn jurat al show-ului "MasterChef" a murit la 45 de ani

Un jurat al show-ului “MasterChef” a murit la 45 de ani

Bucătarul Ross Burden, unul dintre jurații show-ului "MasterChef" din Noua Zeelandă, a decedat la vârsta de 45 de ani, informează Mediafax.

Ross Burden fusese diagnosticat cu o formă de leucemie, dar a murit în mod neaşteptat după ce a contractat o infecţie în timpul unei intervenţii chirurgicale de transplant de măduvă osoasă.

Cunoscutul chef, care s-a născut în Noua Zeelandă, a devenit cunoscut după ce a câştigat finala unei emisiuni gastronomice de la BBC, în 1993.

Ross Burden, un autodidact în cariera sa de chef, a apărut în programul "Ready Steady Cook" de la BBC, alături de Ainsley Harriott, alături de care a scris câteva cărţi culinare de mare succes.

În 2010, Ross Burden s-a întors în Noua Zeelandă pentru a face parte din juriul primului sezon al show-ului "MasterChef".

 

Cele mai citite

China denunță sancțiunile SUA împotriva companiilor chineze ce ajută Rusia

China a afirmat că va lua "măsurile necesare" după anunţarea de către Washington a unor noi sancţiuni menite să paralizeze capacităţile militare şi industriale...

Procurorul Daniel Horodniceanu a câștigat procesul cu Poliția Română, deși circula cu 170 km/h

Judecătorii au decis să îi dea câștig de cauză lui Daniel Horodniceanu, vicepreședinte al Consiliului Superior al Magistratorii (CSM), chiar dacă a fost prins...

Raiffeisen Bank încheie primele luni ale anului cu 390 milioane de lei profit

Raiffeisen Bank a raportat în T1 2024 un profit de aproape 390 milioane lei ca urmare a majorării cheltuielilor operaționale, creșterii costurilor cu personalul,...
Ultima oră
Pe aceeași temă