8.9 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSportFOTO. Klaus Iohannis s-a întâlnit cu premierul britanic David Cameron

FOTO. Klaus Iohannis s-a întâlnit cu premierul britanic David Cameron

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, joi, cu premierul britanic David Cameron, la summitul CELAC – UE, de la Bruxelles, informează Mediafax.

Întâlnirea dintre cei doi demnitari are loc în contextul demersurilor pe care premierul britanic le-a demarat în vederea obţinerii de sprijin pentru renegocierea termenilor apartenenţei Marii Britanii la Uniunea Europeană, informează.

Pentru a obţine sprijin în vederea renegocierii apartenenţei Marii Britanii la UE, Cameron a efectuat în ultimul timp vizite la Berlin, Paris şi Varşovia.

Citește și: David Cameron le cere miniştrilor să îi susţină strategia privind UE

David Cameron, care a promis un referendum privind apartenenţa la UE până la sfârşitul lui 2017, a declarat că este încrezător că poate obţine o înţelegere care să îi permită să le recomande britanicilor să rămână în cadrul blocului comunitar, la care au aderat în 1973.

La întâlnirea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premierul britanic David Cameron au participat şi delegaţi ai celor două părţi, la înrevedere fiind prezenţi din partea română consilierii prezidenţiali Lazăr Comănescu, Leonard Orban, precum şi Mihnea Motoc, reprezentantul permanent al României pe lângă UE.

 

 

Cele mai citite

Dintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic, în campanie, care va rămâne Buză umflată?

Ilustrație: Marian Avramescu Starea de sănătate a actorului Florin Piersic a devenit subiect arzător pentru ciocoflenderii aflați la putere, în aceste timpuri de campanie...

Corabia Piraților Beach Club Avrig – tărâmul exotic cu atracții estivale

Comunicat de presă 14 mai 2024 Vara își intră tot mai serios în drepturi iar iubitorii de momente de relaxare specifice acestui anotimp trebuie...

Alianța Dreapta Unită – hoțul de voturi liberale

Oricât ar încerca să pară altceva, USR e un partid toxic pentru România. Fără ideologie și fără doctrină, e o mișcare care se poziționează...
Ultima oră
Pe aceeași temă