14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleCupa Mondială: Comisie de anchetă în Ghana pentru eliminarea de la CM

Cupa Mondială: Comisie de anchetă în Ghana pentru eliminarea de la CM

John Mahama, preşedintele Ghanei, a decis, ieri, crearea unei comisii de anchetă după eliminarea reprezentativei acestei ţări de la Cupa Mondială.

"Trebuie să înfiinţăm o comisie pentru a face lumină cu privire la participarea Ghanei la această Cupă Mondială. Trebuie să analizăm procesul de la început până la sfârşit", a declarat John Mahama, potrivit Mediafax.

Mahama a făcut un apel la reconstrucţia echipei şi le-a cerut compatrioţilor săi să susţină în continuare naţionala, în ciuda eliminării.

Reprezentativa Ghanei a fost eliminată de la Cupa Mondială după faza grupelor, înregistrând două înfrângeri (1-2 cu SUA şi 1-2 cu Portugalia) şi o remiză (2-2 cu Germania).

Înaintea ultimei partide din grupă, cu Portugalia, doi jucători importanţi ai Ghanei, Kevin Prince Boateng şi Sulley Muntari, au fost excluşi din lot din motive disciplinare.

Cele mai citite

Divina Revelație: Cele Zece Porunci de pe Muntele Sinai

Cele Zece Porunci, o listă de precepte religioase care, conform mai multor pasaje din Exod și Deuteronom, au fost revelate divin lui Moise pe...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...

Negociatorii Hamas sunt la Cairo pentru un armistițiu. Acolo se află și directorul CIA

Negociatori ai Hamas au mers la Cairo pentru discuții privind încetarea focului în Fâșia Gaza. Directorul CIA a ajuns și el la Cairo, relatează...
Ultima oră
Pe aceeași temă