22.1 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăTechEugen Tomac: Este exclus ca PMP să continue fără Elena Udrea

Eugen Tomac: Este exclus ca PMP să continue fără Elena Udrea

Preşedintele interimar al PMP, Eugen Tomac a declarat, vineri, că este exclus ca PMP să-şi continue activitatea fără Elena Udrea, afirmând că aceasta este un lider important al partidului şi că toţi cei care susţin proiectele preşedintelui Traian Băsescu sunt bineveniţi în Mişcarea Populară.

Tomac a fost întrebat dacă la şedinţa Colegiului Naţional al PMP s-a pus problema ca partidul să continue fără Elena Udrea.

"Nu, este exclus! Exclus, doamna Udrea este un lider important al partidului nostru şi noi ne-am asumat foarte clar poziţia, şi toţi cei care susţin proiectele preşedintelui Traian Băsescu sunt bineveniţi în Mişcarea Populară", a răspuns Tomac.

Deputatul a mai fost întrebat dacă Udrea a fost prezentă la Colegiul Naţional al PMP şi dacă a fost criticată de unii membri ai acestui partid.

"A fost prezentă şi doamna ministru Elena Udrea, au fost prezenţi toţi preşedinţii organizaţiilor noastre judeţene şi parlamentarii PMP. S-a discutat despre succesul Mişcării Populare, obiectivul nostru a fost să facem faţă acestei competiţii. A fost o competiţie extrem de importantă", a precizat Tomac, arătând că PMP a obţinut la europarlamentare "un rezultat bun".

Cele mai citite

Linia STB 112, traseu modificat, în weekend

Cu ocazia organizării evenimentului cultural artistic din cadrul proiectului „Străzi Deschise - Bucureşti Promenadă Urbană 2024”, în perioada 28.06.2024 (de la ora 22:00) – 01.07.2024 (până la ora 06:00), circulația...

Noi detalii din cazul studentului care și-a incendiat un profesor

Studentul de la Universitatea Ovidius din Constanța, care și-a incendiat un profeor de matematică, a fost reținut pentru 24 de ore. Tânărul este anchetat pentru...

Veste tragică pentru familia Iordănescu, chiar înainte de România – Olanda

Edi Iordănescu traversează momente grele în Germania, după ce o persoană dragă din familie a decedat imediat după meciul România - Slovacia. Naționala României a...
Ultima oră
Pe aceeași temă