13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialTrei constănţeni au furat 50 de tone de cărbune şi motorină din...

Trei constănţeni au furat 50 de tone de cărbune şi motorină din vagoane de marfă

Trei constănțeni sunt cercetați pentru furtul a 50 de tone de cărbune și motorină din vagoanele trenurilor de marfă pe ruta către Portul Constanţa, informează Mediafax.

Poliţişti ai Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au făcut, marți, trei percheziții la locuințele unor persoane bănuite de mai multe furturi din vagoane de marfă, comise în zona căii ferate Agigea Nord-Port Constanța, potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Română.

Citește și: Trei bărbaţi, cercetaţi după ce au bătut un tânăr care era martor într-un dosar de furt

În urma descinderilor, polițiștii au descoperit în locuințele suspecților 50.257 de kilograme de cărbune energetic, 4.860 de litri de motorină, marcată cu substanţă verde, specifică celei destinate locomotivelor diesel şi navelor care efectuează manevre în port și 1.765 de kilograme de cereale.

De asemenea, a fost găsită suma de 4.000 de lei, bani despre care există suspiciunea că provin din valorificarea bunurilor sustrase.

Întreaga cantitate de produse și suma de bani au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar cei trei suspecți sunt cercetați, în stare de libertate, pentru furt.

Citește și: Un hoț a ADORMIT în casa pe care a o jefuia

Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă