24.8 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Drift cu TANCUL, încheiat cu accident! Tanchiștii ruși intră în acțiune

VIDEO. Drift cu TANCUL, încheiat cu accident! Tanchiștii ruși intră în acțiune

O întrecere cu un caracter militar, din Rusia, este Biatlonul pentru Tancuri, însă desfășurarea sa poate fi periculoasă, mai ales când tanchiștii ruși se dau în spectacol. Personalul dintr-un tanc a fost la un pas de o tragedie.

Biatlonul este o competiție care implică mai multe probe, care trebuie încheiate într-un timp cât mai scurt, iar acest lucru este valabil și în cazul Biatlonului pentru Tancuri. Tanchiștii trebuie să parcurcă suprafață de macadam, să traverseze o suprafață de apă și să tragă la țintă. În cazul unei astfel de echipe concursul s-a încheiat după tancul în care se afla s-a răsturnat.

VIDEO:Accident tanc Rusia – vezi la minutul 1.54

Vinovat este șoferul care, oricât de imposibil ar părea, a reușit să intre cu viteză prea mare cu tancul într-o curbă și să-l răstoarne.

T-72, un mastodont de 41 de tone, prinde o viteză maximă de 60 km/h, iar în cazul de față greutatea, dar mai ales raportul proporțiilor acestui tanc le-a fost aproape fatal celor din interior.

Accidentul nu s-a soldat cu morți, însă cu siguranță cei din interior au fost zdruncinați. Însă în cel mai rău caz totul se putea termina cu o explozie de proporții.

Citește și FOTO+VIDEO. Drift între un elicopter și o mașină într-o bază militară! Proiectul nebun al lui Baumgartner

Cele mai citite

Probleme pentru Adrian Ilie. Fostul internațional, condamnat la 8 luni de închisoare

Decizie de ultimă oră! Judecătoria Sectorului 4 București l-a condamnat pe Adrian Ilie la 8 luni de închisoare cu suspendare. Fostul atacant al Valenciei și...

Babasha, despre Corina Bud: “Nu stă cu mine în studio!”

Continuă scandalul în online între Corina Bud și Babasha, artistul de manele invitat de trupa Coldplay pe scenă, la Național Arena. Vlad Babașa, cunoscut drept...

VIDEO. Edi Iordănescu pregătit pentru partida cu Ucraina: “Echipa noastră va da totul”

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Edward Iordănescu, a făcut declarații într-o conferință de presă desfășurată la München, înaintea partidei cu Ucraina, prima...
Ultima oră
Pe aceeași temă