22.5 C
București
joi, 6 iunie 2024
AcasăLifestyleLupte de stradă între suporteri, în Peru. Un mort și mai mulți...

Lupte de stradă între suporteri, în Peru. Un mort și mai mulți răniți!

Rivalitatea dintre suporteri a degenerat, în Peru, într-un adevărat război cu bâte și pistoale la ultima etapă din prima ligă. În urma confruntărilor un suporter a decedat.

Fotbalul din Peru a fost umbrit de violențele de la ultimul meci din prima ligă, dintre echipele Universitario Deportes şi San Martin. Galerii rivale ale oaspeților de la Universitario, respectiv ale unei alte echipe locale, care evoluează în liga secundă, s-au luptat cu pietre, bastoane şi arme de foc în cartierul San Miguel din oraşul Callao.

Un suporter în vârstă de doar 21 de ani și-a pierdut viața după ce a fost împuşcat. Poliția peruană a arestat, în urma incidentelor, şase persoane suspectate pentru moartea tânărului.

Incidentele au izbucnit în momentul în care suporterii echipei Universitario Deportes au părăsit stadionul Miguel Grau din Callao, după ce au învins formaţia San Martin, într-un meci de primă ligă. Fanii oaspeților au fost întâmpinați de suporterii echipei Sport Boys, din liga a doua, iar incidentul a degenerat într-o luptă de stradă.

Violențele între suporteri, în fotbalul din America de Sud, reprezintă un fenomen în combaterea căruia forurile continentale întâmpină mari dificultăți. De la începutul acestui an mai multe persoane au decedat în confruntările dintre suporterii echipelor rivale. 

Cele mai citite

Papa Francisc vrea să rupă cercul vicios finanțare-datorie printr-o nouă „arhitectură financiară internațională”

Papa Francisc a cerut crearea "unei noi arhitecturi financiare internaționale" care să încerce să rupă cercul vicios finanțare-datorie și să fie astfel ajutate țările...

Accident auto Transfăgărășan: Două pasagere au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu

Două pasagere din două maşini care s-au ciocnit pe Transfăgărăşan au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, cu mai multe...

Putin: Rusia pierde 1 soldat la fiecare 5 soldați pierduți de ucraineni

Președintele Rusiei a vorbit în premieră într-un interviu acordat agenţiilor de presă străine despre pierderile din războiul din Ucraina. Vladimir Putin susține că raportul...
Ultima oră
Pe aceeași temă