16.1 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialVictor Hănescu a urcat în clasamentul ATP după semifinala din Portugalia

Victor Hănescu a urcat în clasamentul ATP după semifinala din Portugalia

Tenismenul Victor Hănescu a urcat în clasamentul ATP 13 locuri până pe poziția 80, după ce săptămâna trecută a ajuns în semifinalele turneului de tenis Portugal Open. El a adunat 646 de puncte și este cel mai bine clasat jucător român din circuitul de simplu.

Săptmâna trecută a fost cea mai bună din acest an pentru tenismenul român. Hănescu a disputat prima semifinală după cea din iulie 2013, de la Gstaad. Pentru performanța sa el a primit 90 puncte ATP și un cec în valoare de 22.060 euro. În semifinale el a fost învins de Tomas Berdych, locul 6 mondial, în două seturi, 6-2, 6-2.

Adrian Ungur, al doilea român din clasamentul ATP, a coborât 23 de locuri, până pe 132, cu 441 puncte, după ce nu şi-a putut apărat titlul cucerit anul trecut la challengerul de la Tunis. Marius Copil a coborât și el o poziţie, până pe 164, cu 340 de puncte.

La dublu, Horia Tecău rămâne pe locul 20, cu 3.150 de puncte, iar Florin Mergea se menţine şi el, pe 48, cu 1.372 de puncte.

Cele mai citite

Atalanta Bergamo a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0) în finala Europa League

Atalanta Bergamo a cucerit trofeul Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe...

Cresc salariile la unii bugetari. Alți bugetari amenință că fac grevă

Unele categorii de bugetari vor beneficia de salarii majorate, conform unei viitoare Ordonanțe de Urgență. Guvernul Ciolacu are, printre documentele de pe ordinea de zi...

EXCLUSIV. Pasivitatea Ministerului Turismului a condus compania statului LIDO SA în faliment. Blat în favoarea afacerii fostului ministru Bogdan Drăgoi?

Numiri cu întârziere ale administratorilor speciali, schimbări suspecte ale acestora și lipsa unei apărări firești în instanțe sunt doar o parte dintre deciziile luate...
Ultima oră
Pe aceeași temă