14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialLucian Bute va fi ”în colțul” Simonei Halep, în finala de la...

Lucian Bute va fi ”în colțul” Simonei Halep, în finala de la Cincinnati

Pugilistul Lucian Bute şi-a transmis, duminică, pe pagina sa de Facebook, că o susține pe jucătoarea de tenis Simona Halep, în finala turneului de la Cincinnati, în care românca o va întâlni pe Serena Williams.

“Sunt în «colțul» Simonei Halep în finala de astăzi WTA – ‪#‎HaiRomania‬”, a scris Bute, pe Facebook, Mesajul a fost postat atât în limba română, cât și în limbile franceză şi engleză.

Citește și: Simona Halep evoluează, duminică, împotriva Serenei Williams

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, o întâlneşte în această seară, nu înainte de ora 22.00, pe americanca Serena Williams, locul 1 WTA, în finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

Scorul partidelor dintre Halep şi Serena Williams este de 5-1 în favoarea americancei. Ele s-au întâlnit ultima dată, în martie, în semifinalele turneului de la Miami, când Williams a câştigat cu scorul de 6-2, 4-6, 7-5.

În octombrie 2014, în finala Turneului Campioanelor, Halep a fost învinsă cu scorul de 6-3, 6-0. Cele două s-au mai întâlnit şi în Grupa Roşie a competiţiei, când Halep a câştigat cu 6-0, 6-2.

 

Cele mai citite

Două locuințe din localitatea Voroneț au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu a afectat, sâmbătă, în ajunul Paştelui, două locuinţe din localitatea Voroneţ, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit...

Negociatorii Hamas sunt la Cairo pentru un armistițiu. Acolo se află și directorul CIA

Negociatori ai Hamas au mers la Cairo pentru discuții privind încetarea focului în Fâșia Gaza. Directorul CIA a ajuns și el la Cairo, relatează...

Înțelepciunea din Sinai: Moștenirea Creștină a Mănăstirii Sfânta Ecaterina

În sălbăticia îndepărtată și stâncoasă a Peninsulei Sinai din Egipt se află o țară cu o importanță istorică și spirituală imensă pentru cele trei...
Ultima oră
Pe aceeași temă