14.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat din Blaj a sunat la 112, pentru că soția nu...

Un bărbat din Blaj a sunat la 112, pentru că soția nu a vrut să îi facă cafea

Un bărbat din Blaj a apelat la 112, întrucât pentru că soția nu dorea să-i prepare o cafea. Astfel, el a fost sancționat contravențional cu suma de 100 de lei, informează site-ul local alba24.ro.

Bărbatul, ă de 59 de ani, a apelat, marți, numărul 112 și a solicitat intervenția forțelor de ordine deoarece, spunea acesta, era amenințat cu acte de violență de către o persoană turbulentă și se temea pentru viața sa.

Un echipaj de jandarmerie a răspuns solicitării și s-a deplasat la domiciliul acestuia, situat pe strada I.M. Klein din municipiul Blaj.

În urma verificărilor s-a constatat ca apelul la 112 a fost nejustificat și a survenit pe fondul unui conflict spontan pe care bărbatul l-a avut cu soția sa pe motiv că aceasta a refuzat să-i prepare o cafea.

Jandarmii i-au expus atât situațiile în care este îndreptățit să apeleze numărul unic pentru semnalarea situațiilor de urgență cât și norma legală pe care a încălcat-o, iar la final l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 100 lei.

Cele mai citite

Beneficiile săpunurilor naturale bio antiacneice

Acneea reprezintă una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni dermatologice, afectând milioane de persoane la nivel global, indiferent de vârstă sau gen. Caracterizată prin...

Incendiul din sectorul 1: Dan Podaru spune că primarul avea datoria de a fi la fața locului. Ce a transmis Clotilde Armand

Primarul Clotilde Armand avea datoria de a fi pe teren, la incendiul de noaptea trecută din sectorul 1, susține Dan Podaru, candidatul PER pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă