13.4 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialAccident grav la Craiova: O persoană a murit, iar alte 8 au...

Accident grav la Craiova: O persoană a murit, iar alte 8 au fost rănite într-un accident produs pe E 70

O persoană a murit, iar alte opt au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Craiova şi Slatina, conform B1TV.

Accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferi a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o maşină care circula regulementar.

Impactul a fost fatal pentru un bărbatul care stătea pe bancheta din spate.

Accidentul a avut loc pe drumul european E 70, între Craiova şi Slatina. Şoferul uneia dintre maşini, în care se aflau 5 persoane, nu a adaptat viteza la condiţiile meteo, şi a intrat pe contrasens, unde a lovit în plin un autoturism care se deplasa regulamentar.

Nu mai putin de cinci ambulanţe, un echipaj SMURD, pompieri şi descarcerarea au ajuns la faţa locului pentru a acorda îngrijiri medicale răniţilor.

Traficul pe drumul european E70 a fost blocat mai bine de o oră, pe ambele sensuri, iar maşinile au format cozi de câţiva kilometri.

Cele mai citite

Un cunoscut actor a murit subit la doar 59 de ani

Un actor cunoscut a murit pe neașteptate la vârsta de 59 de ani. Este vorba despre Brian McCardie. Actorul scoțian este cunoscut în special...

Prințul de Wales întrebat despre soție și copii: „Toţi sunt bine, mulţumesc. Da, suntem bine”

„ Vă supăraţi dacă vă întreb cum se simt soţia şi copiii dumneavoastră?" a fost întrebat prinţul de Wales de o femeie, potrivit actualitate.org. El...

Zelenski vede Ucraina membru în NATO cu o condiție majoră

Președintele Volodimir Zelenski consideră că Ucraina nu va putea deveni membru NATO până când nu va câștiga războiul cu Rusia, conform observatornews.ro. Secretarul general al...
Ultima oră
Pe aceeași temă