15.8 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportSârbu: Social-democraţii, surprinşi de demisia lui Antonescu

Sârbu: Social-democraţii, surprinşi de demisia lui Antonescu

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat că demisia lui Crin Antonescu din funcţia de preşedinte al Senatului a fost o surpriză pentru PSD, relatează Mediafax.

Citeşte şi: Crin Antonescu a demisionat din funcţia din preşedinte al Senatului. Ponta: S-a sinucis!

“Nu am văzut încă scrisă demisia lui Crin Antonescu. Toţi colegii au plecat în teritoriu, luni, conform Regulamentului, se va proceda la convocarea Biroului Permanent, unul dintre vicepreşedinţi va prelua conducerea şi o va duce până la noile alegeri”, a precizat Ilie Sârbu.

El a spus că PSD nu are nicio listă de favoriţi pentru şefia Senatului, arătând că acest lucru nu a fost discutat încă, demisia lui Antonescu fiind o surpriză.

“Nu există nicio listă deocamdată, asta pot să vă confirm. Nu am discutat, a fost o surpriză, nu ne-am aşteptat şi nici nu ne-am pus problema aceasta. Tot timpul am spus că nu ne atingem de funcţia de preşedinte al Senatului”, a adăugat Sârbu.

Citeşte şi: Tăriceanu şi Chelaru, nume vehiculate pentru şefia Senatului

El a mai spus că o candidatură a sa pentru funcţia de preşedinte al Senatului nu poate fi luată în calcul.

“Despre mine nu poate fi vorba, am spus încă de acum două săptămâni”, a menţionat Sârbu, adăugând că orice coleg senator ar putea prelua această funcţie.

Cele mai citite

Portul american artificial și temporar din Gaza e gata pentru a livra asistența umanitară

Construcţia portului american artificial şi temporar din Fâşia Gaza, menit să faciliteze livrarea asistenţei umanitare, este finalizată, dar podul nu poate fi instalat din...

Klaus Iohannis vrea un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este nevoie de un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO, pentru apărare, dar şi...

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...
Ultima oră
Pe aceeași temă