21 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuSolistul trupei Viţa de Vie a avut un accident la ski în...

Solistul trupei Viţa de Vie a avut un accident la ski în Bulgaria

Solistul trupei Viţa de Vie, Adrian Despot, a suferit o fractură la mâna dreaptă, într-un accident la ski în Bulgaria.

„Paradoxal, nu e foarte multă zăpadă în perioada asta a anului. Sunt multe pietre, în schimb. Am avut ghinionul să ma întâlnesc pe pârtie cu o piatră”, a declarat Adrian Despot.

Cântăreţul a fost dus la spital imediat după accident, iar medicii bulgari i-au pus diagnosticul „fractura intraarticulară”, apoi l-au trimis în România pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Solistul trupei Viţa de Vie a fost operat pe 6 ianuarie, la Spitalul Militar din Bucureşti, de către dr. Bogdan Marinescu, şeful secţiei de Chirurgie Plastică, asistat de dr. Florin Popescu.

Intervenţia a fost una destul de dificilă şi a durat două ore. Recuperarea parţială presupune 6 săptămâni cu mâna imobilizată, după care vor urma câteva săptămâni de fizioterapie. Medicii spun că recuperarea totală se va face în aproximativ un an.

„Din ce mi-au explicat doctorii, riscul era pierderea parţială mobilităţii mâinii drepte. Acesta e coşmarul oricărui chitarist”, mai spune Adrian Despot, care ţine sămulţumeascăîntregii echipe conduse de dr. Bogdan Marinescu pentru profesionalism. „Am fost tratat excepţional, atat din punct de vedere clinic, cât şi uman. Am întâlnit nişte medici si mai ales oameni extraordinari care, fărăsăţinteascălucrul acesta, îmi vor rămâne mereu în suflet”, a mai declarat Despot.

Turneul Fenomental, programat de Vita de Vie să aibă loc în 31 de oraşe, începând 17 ianuarie la Timişoara, se va amâna cu mai bine de o lună. Turneul va începe pe 21 februarie la Piteşti şi se va termina pe 15 noiembrie la Slatina.

Cele mai citite

Meciul pensiilor: Stolojan câștigă la scor, Năstase lovește sub prag

Politica domină terenul. Theodor Stolojan este pe podiumul pensiilor, în vreme ce Ilie Năstase a primit un "rever" politic Theodor Stolojan a fost premier,...

Sfidare, numele tău este Klaus

Poate că cei care și-au luat bac-ul cu o notă de peste 7,03 își vor aduce aminte că împăratul roman Caligula şi-a învestit...

Zelenski țintește NATO, UE și puterea armelor

Kievul rămâne secret cu privire la conținutul unui „plan de victorie”, pe care Zelenski vrea să-l discute întâi cu Joe Biden, săptămâna viitoare Pe lângă invitația...
Ultima oră
Pe aceeași temă