27.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialFurt de 5.000 de euro, în Rădăuţi

Furt de 5.000 de euro, în Rădăuţi

O familie din Rădăuţi a fost jefuită, miercuri. Hoţii au luat din casă 5.000 de euro şi au stins lumina pe care proprietarul o lăsase aprinsă, conform Mediafax. 

Proprietarul a anunţat Poliţia, explicând că şi-a dat seama că cineva a pătruns în casa lor după ce, la întoarcere, luminile din casă au fost stinse deşi el le-a lăsat aprinse.

Poliţiştii au stabilit că familia prădată a plecat de acasă, la biserică, observând la întoarcere că luminile lăsate aprinse au fost stinse, relatează Mediafax.

Oamenii legii au stabilit că hoţii au escaladat gardul împrejmuitor al locuinţei, după care au forţat geamul rabatat de la beci şi au pătruns în locuinţă, de unde au sustras suma de 5.000 euro.

În acest caz a fost deschis un dosar pentru furt calificat şi se fac cercetări pentru identificarea hoţilor şi recuperarea prejudiciului.

Cele mai citite

De ce trebuie să țină cont fotbaliștii Naționalei, ca să nu joace la EURO precum clasa politică de pe Dâmbovița

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...

S-au împlinit 135 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu

Cu prilejul comemorării a 135 de ani de la trecerea sa în neființă, poetul Mihai Eminescu a fost omagiat la mormântul său din Cimitirul...

Formația de handbal masculin CS Dinamo și-a anunțat noul antrenor

Spaniolul David Davis a fost numit în funcţia de antrenor al echipei masculine de handbal CS Dinamo Bucureşti, a anunţat campioana României pa pagina...
Ultima oră
Pe aceeași temă