16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialCum să scapi de ghinion când este data de vineri 13

Cum să scapi de ghinion când este data de vineri 13

Desi nu exista niciun fundament stiintific care sa dovedeasca natura ghinionista a zilei de vineri 13, oameni simpli, dar si mari oameni de stat se fereau ca Dracul de tamaie de diverse activitati care ar putea genera accidente.

Spre exemplu, fostul premier britanic Sir Winston Churchill, imparatul Frantei Napoleon, dar si presedintele Statelor Unite ale Americii Franklin D. Roosevelt refuzau sa faca orice fel de calatorie in zilele de vineri 13.

Insa doar pentru ca oamenii de stiinta nu au descoperit nicio dovada care sa ateste gradul ridicat de pericol aferent acestei zile, simplul fapt ca multi oameni chiar cred cu tarie ca vineri 13 aduce ghinion face aceasta zi sa fie periculoasa. Pana una alta, autosugestia poate genera si bune, si rele.

Din acest motiv este indicat totusi sa intampinam mai cu grija ziua de vineri 13 si sa fim precauti pentru a ne feri de ghinion. Cum reusim acest lucru?!
1. Inca din seara dinaintea zilei de vineri 13 trebuie sa ne pregatim psihic. O scurta conversatie cu tine insuti face minuni, mai ales daca este axata pe tot ceea ce este pozitiv, valoros si frumos in viata ta. De ce? Pentru ca astfel te incarci cu energie pozitiva care te va ajuta sa combati energia negativa din ziua de vineri 13. Energia negativa nu vine neaparat din data din calendar, ci de la oamenii extrem de superstitiosi din jurul tau care raspandesc un fel de panica in jurul lor cand considera ca o zi, un eveniment sau o actiune poate fi de rau augur.

 

Citeşte continuarea articolului pe lyla.ro!

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă