17.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialLiberalizarea pieţei muncii din Marea Britanie aduce Ryanair pe Otopeni

Liberalizarea pieţei muncii din Marea Britanie aduce Ryanair pe Otopeni

Compania aeriană low-cost Ryanair va lansa, începând din primăvara anului viitor, curse dinspre Otopeni spre Londra (Stansted) şi Dublin.

Zborurile spre capitala britanică vor fi operate zilnic din luna martie, în vreme ce spre Dublin se va călători de patru ori pe săptămână începând cu luna aprilie.

Conducerea companiei estimează că, în total cu zborurile operate în orarul de vară din Constanţa şi Târgu Mureş, se va ajunge la 210.000 de pasageri.

Citeşte şi: Clauzele abuzive ale Ryanair, anulate de o instanţă din Spania,pot avea efecte în România

Ryanair îşi creşte numărul zborurilor inspre şi spre România deaorece din 2014 piaţa muncii în Marea Britanie se va liberaliza, fiind aşteptată o creştere importantă a traficului pe această rută.
Concurenţii Ryanair vor fi comapnia naţională Tarom, dar şi companiile low-cost easyJet, Wizz Air şi Blue Air.

Ryanair are o cifră de afaceri de 5 miliarde de euro/an. Compania a început să opereze pe piaţa din România din luna aprilie 2008.

 

Cele mai citite

Septembrie, a treia cea mai slabă lună din 2024 pe segmentul de acțiuni, cu tranzacții de 1,2 miliarde lei

Bursa de Valori București a încheiat luna septembrie cu una dintre cele mai slabe performanțe ale anului, tranzacțiile pe segmentul de acțiuni totalizând 1,2...

Bărbat care punea la dispoziție locuințe pentru practicarea prostituției, reținut de oamenii legii

Zece percheziţii domiciliare au efectuate luni, 30 septembrie, în județul Mureș, într-un dosar de proxenetism, un bărbat de 45 de ani fiind reţinut. Suspectul...

MAE anunță că peste 1000 de români din Liban și-au anunțat prezența la Ambasada României din Beirut

Personalul diplomatic este în legătură permanentă cu familiile de români din Liban, anunță MAE MAE recomandă ferm cetăţenilor români care se află deja pe teritoriul...
Ultima oră
00:02:44
Pe aceeași temă