16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialCe este dieta preistorică şi cum funcţionează. Slăbeşte peste 10 kilograme în...

Ce este dieta preistorică şi cum funcţionează. Slăbeşte peste 10 kilograme în timp record

Regimul alimentar de zi cu zi s-a transformat substantial in ultimele decenii, fara ca organismul nostru sa ceara aceasta schimbare. De altfel, corpul uman nu este adaptat dietei moderne, ci ar trebui hranit ca in trecut, prin dieta preistorica.

A manca doar ce ne ofera pamantul, plante si animale fara niciun fel de procesare industriala sau genetica, sta la baza dietei preistorice specifice omului in urma cu 10.000 de ani.

Sa dam timpul inapoi este imposibil si, in numeroase cazuri, complet indezirabil, dar un lucru este cert: ar trebui sa ascultam nevoile organismului, nu doar poftele dezvoltate in ultimii ani in care am avut acces la tot felul de produse alimentare procesate. De altfel, organismul nostru nu traieste, practic, in secolul XXI, multi nutritionisti sustinand ca regimul de zi cu zi este nepotrivit bune functionari corpului si ca ar trebui sa ne reintoarce in trecut, cel putin in ceea ce priveste alimentatia.

Citeşte mai mult în Lyla.ro.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă