14.1 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO + VIDEO. Cine este Cristina Bălan, câştigătoarea Vocea României: Sunt muzică...

FOTO + VIDEO. Cine este Cristina Bălan, câştigătoarea Vocea României: Sunt muzică și muzica este eu

Cristina Bălan, desemnată, vineri seara, câştigătoarea celui de-al cincilea sezon al show-ului "Vocea României", a fost solista trupei „Impact” şi, mai târziu, a formaţiei pop-rock „ABCD”.

După ce a aflat că a câştigat competiţia, Cristina Bălan, antrenată de Tudor Chirilă, a declarat cu lacrimi în ochi: „Sunt muzică și muzica este eu! Asta simt eu acum! Sunt copleșită de emoția momentului și nu îmi găsesc cuvintele pentru a vă mulțumi îndeajuns!”.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Cristina Bălan, câştigătoarea celui de-al cincilea sezon „Vocea României”.

Cristina Bălan are 34 de ani și este originară din București. A studiat muzica încă din clasele primare și a fost studentă timp de doi ani la Conservator. În ultimul timp, și-a dedicat toată energia gemenilor ei.

La audițiile pe nevăzute a interpretat din spatele cortinei piesa „Down on my knees” și i-a convins pe Tudor, Loredana, Smiley și Moga să se întoarcă şi să o invite în echipele lor.

În etapa duelurilor, Cristina a interpretat melodia „Sober” și l-a convins pe Tudor că merită să rămână în competiție.

În primele show-uri live, ea a cântat două piese – „Un actor grăbit” și „Squander”, iar Tudor a ales-o de fiecare dată să rămână în echipa sa.

În etapa duelurilor încrucișate, Tudor a fost impresionat de momentul sensibil creat de Cristina și a avut lacrimi în ochi în timp ce concurenta interpreta melodia „Jesus Christ Superstar”. Românii au votat-o și au trimis-o în finală.

În finală, Cristina Bălan a interpretat, în duet cu Tudor, piesa „Vama Veche”, care i-a adus aprecierea tuturor celor prezenți în sală. Ea a cântat, de asemenea, piesa „This is my life”, dar şi „The show must go on”, alături de Corul Regal.

Bălan este cel de-al cincilea artist care câştigă show-ul "Vocea României", după Ştefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chiţu şi Tiberiu Albu.

Cele mai citite

Robert Fico, premierul slovac, este supus unei operaţii “foarte complicate” la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica

Premierul slovac Robert Fico este supus unei operaţii "foarte complicate" la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica, după ce a fost împuşcat de cinci ori...

Juventus Torino a câștigat Cupa Italiei

Juventus Torino a câștigat a 15-a Cupă a Italiei din istoria sa, după ce a învins-o cu scorul de 1-0 pe Atalanta, în finala...
Ultima oră
Pe aceeași temă