26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportȘtim semifinalistele Cupei Mondiale U17. Cine va lupta pentru marea finală

Știm semifinalistele Cupei Mondiale U17. Cine va lupta pentru marea finală

Fără starul său Talles Magno, accidentat, naţionala “Canarinha” s-a impus prin golurile înscrise în prima repriză de Patryck (6) şi Peglow (40).

Brazilienii, campioni mondiali Under-17 în 1997, 1999 şi 2003, vor înfrunta joi în penultimul act reprezentativa Franţei, care a dispus la rândul ei în sferturile de finală, cu scorul de 6-1, de formaţia Spaniei, într-un meci disputat pe aceeaşi arenă şi arbitrat de românul Istvan Kovacs.

Duminică, în primele două meciuri din sferturile de finală, Olanda a dispus cu 4-1 de Paraguay, în timp ce Mexicul a învins la limită, cu 1-0, naţionala Coreei de Sud.

Rezultate – sferturi de finală:

Duminică (la Cariacica)
Olanda – Paraguay 4-1
Au marcat: Hoever (30), Hansen (40), Braaf (78), Unuvar (86), respectiv Duarte (45+1).

Mexic – Coreea de Sud 1-0
A marcat: Avila (77).

Luni (la Goiania)
Franţa – Spania 6-1
Au marcat: Kouassi (21), Mbuku (36), Lihadji (46), Pembele (54), Rutter (59) şi Aouchiche (90+3) pentru învingători, respectiv Valera (9).

Brazilia – Italia 2-0
Au marcat: Patryck (6), Peglow (40).

Joi sunt programate semifinalele Mexic – Olanda şi Brazilia – Franţa, ambele pe stadionul Bezerrao din Gama, în apropiere de capitala Brasilia.

Cele mai citite

Nicușor Dan și problemele nerezolvate ale traficului bucureștean

În 2020, Nicușor Dan promitea o rezolvare rapidă a situației infernale a traficului din Capitală, prin colaborarea cu un specialist adus din New York...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...
Ultima oră
Pe aceeași temă