27.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialReacția Simonei Halep după înfrângerea de la Doha

Reacția Simonei Halep după înfrângerea de la Doha

Jucătoarea Simona Halep a declarat, după înfrângerea din turul al doilea, în Turneul de la Doha, că indiferent de ce loc ocupă în clasamentul WTA, dorește doar să joace bine, informează Digi Sport.

Simona Halep a pierdut surprinzător în turul al doilea la Doha, 7-6, 4-6, 1-6, în fața Elenei Vesnina, jucătoare care ocupă locul 118 în clasamentul WTA.

„A fost un meci bun, am jucat bine până la set şi 4-1. După aceea, n-am reuşit să închid meciul. Mă simt bine, sunt sănătoasă, asta e cel mai important. Nu pot fi fericită de ce s-a întâmplat, dar sunt destul de ok, pentru că am putut să joc un tenis destul de bun”, a explicat Simona.

Totodată, Halep a explicat că a dorit să fie singură „ca să depășească momentele grele”, în contextul în care antrenorul Darren Cahill nu a însoțit-o nici la Dubai, nici la Doha.

Mai mult, ea a declarat că „trebuie să înceapă din nou să câștige meciuri”, pentru că vrea „să joace bine”, indiferent de locul ocupat în clasamentul WTA.

 

Cele mai citite

SUA se pregătesc pentru un val de căldură sufocant

Vaste regiuni din centrul şi estul Statelor Unite se pregătesc pentru un val de căldură sufocant săptămâna viitoare, cu temperaturi ce ar urma să...

Tragic accident la Tomşani, Vâlcea. Un tânăr de doar 22 de ani și-a pierdut viața

Un accident tragic a avut loc în localitatea Tomșani din Vâlcea, în care un tânăr de 22 de ani a murit după ce mașina...

Victor Ponta despre candidatura lui Ciolacu la președinție: Vor să-i rupă gâtul!

Victor Ponta, fost președinte al PSD și actual consilier al șefului PSD, îl avertizează pe Marcel Ciolacu că liderii PSD care îi cer să...
Ultima oră
Pe aceeași temă