17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialSerena Williams pierde trofeul de la Indian Wells

Serena Williams pierde trofeul de la Indian Wells

Jucătoarea de tenis Victoria Azarenka (Belarus), cap de serie numărul 13 şi locul 15 WTA, a câştigat turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce a învins-o, duminică, în finală, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Serena Williams (SUA), liderul clasamentului mondial.

Azarenka s-a impus după o oră şi 28 de minute, transmite news.roVictoria Azarenka, în vârstă de 26 de ani, s-a impus a doua oară la Indian Wells, după succesul din 2012.

Pentru victoria de la Indian Wells, Azarenka va primi 1.000 de puncte WTA şi un cec în valoare de 1.028.300 de dolari, în timp ce Williams va încasa 501.815 dolari şi 650 de puncte WTA.

Simona Halep, campioana din 2015 de la Indian Wells, a fost învinsă anul acesta de Serena Williams în sferturile de finală.

 

Cele mai citite
00:01:06

Indonezia: O nouă erupție a Muntelui Ruang și închiderea unui aeroport internațional învecinat

Muntele Ruang, un vulcan din nordul Indoneziei, a erupt de mai multe ori marți, conform Agenției de Vulcanologie a arhipelagului, provocând evacuări, închiderea unui...

Programul apă-canal de la Fondul de Mediu a fost fraudat! Președintele AFM confirmă dezvăluirile PUTEREA

Președintele Administrației Fondului de Mediu, Laurențiu Neculaescu, confirmă dezvăluirile PUTEREA legate de fraudele masive cu finanțare prin AFM pentru programul apă-canal. Conducerea Administrației Fondului...
Ultima oră
Pe aceeași temă