14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialDirectoare de la Autoritatea Navală Română, rănită în atentatele de la Bruxelles

Directoare de la Autoritatea Navală Română, rănită în atentatele de la Bruxelles

Directoarea economică a Autorităţii Navale Române a fost rănită în atentatele de marţi, din Bruxelles, informează News.ro. Ea este internată într-un spital de ortopedie din Belgia şi este în afara oricărui pericol. Cristina Călințaru era pe aeroport întrucât urma să ia avionul spre Lisabona, pentru o întrunire pe teme maritime.

Directorul general al Autorităţii Navale Române, Liviu Cazan, a declarat, miercuri, pentru News.ro, că în urma exploziilor de marţi, de pe aeroportul din Bruxelles, a fost rănită Cristina Călinţaru, director economic în cadrul ANR.

“În cursul zilei de marţi, am luat de mai multe ori legătura cu dânsa. A fost rănită la picior în urma exploziilor. Iniţial, a fost în stare de şoc, dar spre seară era mai bine, se liniştise. A fost dusă mai întâi la Spitalul Militar din Bruxelles, dar apoi a fost mutată la Spitalul de Ortopedie din Aalst. Lucrurile sunt sub control, nu are viaţa pusă în pericol”, a afirmat directorul general al Autorităţii Navale Române.

El a precizat că femeia mergea singură la Lisabona, nu era însoţită de alt coleg.

Liviu Cazan a menţionat că reprezentanţii Ministerului de Externe ţin legătura cu Cristina Călinţaru. El a mai spus că nu ştie, deocamdată, cât timp va mai rămâne internată femeia în Belgia, şi nici când s-ar putea întoarce în ţară.

În urma atentatelor de marţi, din Bruxelles, patru români, între care şi Cristina Călinţaru, au fost răniţi, trei dintre aceştia fiind spitalizaţi.

Cele mai citite

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...

Taiwanul ar urma să fie sprijinit de Trump dacă acesta va câștiga alegerile

Un fost ambasador al SUA la Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa, James Gilmore, a declarat sâmbătă că este convins că Donald Trump...

Un înalt oficial rus acuză NATO că se pregătește de un conflict cu Rusia

Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, a afirmat sâmbătă că exercițiile militare ale NATO, numite Steadfast Defender, desfășurate pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă