19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăLifestyleSteaua București, noul lider în Liga 1, pentru prima dată în acest...

Steaua București, noul lider în Liga 1, pentru prima dată în acest sezon

Steaua s-a impus în faţa Pandurilor Târgu-Jiu, într-o partidă jucată, miercuri seară, la Turnu Severin scor 0-1, graţie unui penalty controversat transformat de Nicușor Stanciu, acordat în ultimele minute ale meciului, la un hands comis de Ioan Hora.

Arbitrul partidei, bucureșteanul Marius Avram, a avut o prestație care a nemulțumit total formația gazdă. Atacantul roș-albaștrilor, Ciprian Marica, a revenit după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo, însă a rezistat pe teren doar 17 minute.

Partida nu a fost lipsită de incidente. Cu cinci minute înainte de pauză, Filip Mrzljak fotbalistul gazdelor  a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault asupra lui Adi Popa, iar decizia a stârnit nemulţumire în tabăra echipei din Târgu Jiu. Decizia lui Marius Avram i-a înfuriat pe gorjeni, iar Săpunaru a fost foarte vehement în a-l reclama pe centralul partidei.

Jucătorii Pandurilor s-au strâns la mijlocul terenului, în jurul lui Avram, iar Cristi Săpunaru s-a năpustit către arbitru, fiind împins de acesta cu mâna. Spiritele s-au calmat, în cele din urmă, după câteva minute bune de proteste.

Steaua a mai cerut un penalty în prima repriză, la intervenţia lui Cristi Săpunaru asupra lui Adi Popa în careu, însă Marius Avram a lăsat jocul să continue.Steaua venea după victoria obţinută cu 3-1 pe terenul Viitorului, în timp ce Pandurii au remizat etapa trecută pe terenul lui Dinamo, scor 1-1.

Steaua așteaptă acum derby-ul cu marea rivală Dinamo, care va avea loc în 10 aprilie.

Cele mai citite

Florin Piersic a fost transferat de la Cluj la Spitalul Matei Balș din București

Actorul Florin Piersic a fost adus marți seară la București, cu o aeronavă SMURD, pentru a fi internat la Institutul Național de Boli Infecțioase...

Începe Festivalul Filmului European 2024

Institutul Cultural Român dă startul celei de-a 28-a ediții FFE chiar de Ziua Europei, pe 9 mai, la Sala Luceafărul (fostul CinemaPro) cu filmul...

Cea mai mare rețea de clinici de recuperare medicală, Centrokinetic, se extinde în vestul țării

Fondul de investiții de growth AGISTA a sprijinit cel mai mare lanț de recuperare medicală din România, Centrokinetic, în achiziția celei de-a opta clinici...
Ultima oră
Pe aceeași temă