12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialPoliția a găsit peste 140 de persoane dispărute

Poliția a găsit peste 140 de persoane dispărute

Polițiștii români au depistat, în ultima săptămână, peste 140 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

Potrivit IGPR, în perioada 29 aprilie – 5 mai, poliţiştii din întreaga ţară au depistat 89 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 51 de minori. Aceştia au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni. 

De asemenea, au fost depistate 58 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 43 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 6 cu mandate de arestare preventivă, 7 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, iar în 8 situaţii existau emise sentinţe penale de internare,mai transmite poliția.

Cele mai citite

Iohannis a promulgat legea prin care se produce energie electrică din resurse eoliene offshore

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi Legea care reglementează cadrul general necesar implementării în România a proiectelor de producere a energiei electrice din resurse...

Ce inovații a adus Rolex în lumea ceasurilor?

De peste 100 de ani Rolex a acaparat piața ceasurilor de lux, devenind una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci producătoare din întreaga...
Ultima oră
Pe aceeași temă