14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialAtac armat pornit de la o ceartă conjugală, în Austria

Atac armat pornit de la o ceartă conjugală, în Austria

Tragedie la un concert din Austria. Un bărbat surescitat de cearta cu iubita lui a luat arma din maşina sa şi a început să tragă în mulţimea adunată la un concert. Apoi s-a sinucis, relatează Agerpres, citând DPA.

 

Un bărbat de 27 de ani a împușcat mortal două persoane și a rănit alte 11. Asta, în timpul unui concert desfăşurat în Austria. După toate astea, bărbatul s-a sinucis, a informat azi duminică poliția.

Tânărul avusese o ceartă cu prietena sa, în orașul Nenzing, din landul austriac Vorarlberg, pe parcursul nopții, au spus autorităţile.

După dispută, în jurul orei 3  dimineaţa, bărbatul a luat o armă din mașină și a început să tragă la întâmplare în cele 150 de persoane care participau la un concert organizat într-un club de motocicliști.

Prietena tânărului nu a fost rănită în atac. Arma folosită a fost o pușcă, însă pe moment nu se știe exact câte focuri de armă au fost trase.

 

Cele mai citite

Înțelepciunea din Sinai: Moștenirea Creștină a Mănăstirii Sfânta Ecaterina

În sălbăticia îndepărtată și stâncoasă a Peninsulei Sinai din Egipt se află o țară cu o importanță istorică și spirituală imensă pentru cele trei...

Polonia condamnă atacurile cibernetice rusești. Oficialii transmit că și țara lor a fost vizată

Polonia a condamnat presupusele atacuri cibernetice ale unui grup rus numit APT28 asupra Germaniei și Republicii Cehe, afirmând că și ea a fost vizată,...

Violență politică în Germania: un eurodeputat social-democrat a fost grav rănit de persoane necunoscute

Un eurodeputat al Partidului Social Democrat (SPD), aflat la putere în Germania, a fost grav rănit de necunoscuţi în timp ce lipea afişe electorale,...
Ultima oră
Pe aceeași temă