12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialDoi tineri au dispărut în Bucegi. Sunt căutaţi de jandarmi şi salvamontişti

Doi tineri au dispărut în Bucegi. Sunt căutaţi de jandarmi şi salvamontişti

Doi tineri care se întorceau, vineri, de pe Platoul Bucegi spre staţiunea Buşteni sunt căutaţi de jandarmi şi salvamontişti după ce fata a cerut ajutorul autorităţilor, anunţând că nu îl găseşte pe cel cu care se afla pe munte şi nici nu răspunde la telefon. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Prahova, Leonard Dragomirescu, a declarat, pentru AGERPRES, că cei doi tineri, fată şi băiat, se întorceau de pe platoul Bucegi spre staţiunea Buşteni, iar la un moment dat, când se aflau pe traseul Jepii Mici, tânărul ar fi dispărut. Fata le-a spus autorităţilor că l-a strigat şi l-a sunat pe cel cu care călătorea, însă el nu a răspuns la telefon şi nici apelului verbal. 

Dragomirescu a precizat că pe munte plouă puternic şi este ceaţă, punctând că zona este periculoasă, fiind luată în calcul posibilitatea ca tânărul să fi căzut în vreo prăpastie. 

Opt jandarmi, dar şi salvamontişti au plecat pe munte pentru căutarea şi recuperarea celor doi tineri, a precizat sursa citată. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă