19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuSUA: Cântăreața împușcată în timpul unui concert a murit

SUA: Cântăreața împușcată în timpul unui concert a murit

UPDATE 12.45: Cântăreaţa americană Christina Grimmie a murit, sâmbătă dimineață, din cauza rănilor. 

“Vă informăm cu profund regret că Christina Grimmie, @TheRealGrimmie, a murit ca urmare a rănilor” grave, a indicat poliţia din Orlando pe contul său de Twitter. 

——-

O cântăreață americană de 22 de ani a fost împușcată în timp ce susținea un concert în Orlando, Florida, de un bărbat care s-a omorât, informează AP, conform Mediafax. Christina Grimmie este internată în spital și se află în stare critică.

Departamentul de poliţie din Orlando a precizat, în timpul unei conferinţe de presă, că Grimmie a fost împuşcată vineri seară în jurul orei locale 22.45 (sâmbătă, 05.45 – ora României) în timpul unui concert.

Supectul s-a ridicat din mulţime şi a împuşcat-o pe Grimmie după ce şi-a încheiat prestaţia pe scenă, în timp ce dădea autografe.

Fratele cântăreţei l-a identificat pe atacator şi s-a năpustitt asupra lui, dar acesta s-a împuşcat mortal.

Potrivit poliţiei, asupra suspectului neidentificat încă au fost descoperite două arme. Motivul atacului nu a fost stabilit.

Christina Grimmie, în vârstă de 22 de ani din New Jersey, a ocupat locul al III-lea în cea de-a şasea ediţie a competiţiei “The Voice” difuzată de NBC.

 

 

Cele mai citite

SUA declară că e „inacceptabil” ca Israelul să închidă două puncte pentru intrarea ajutorului umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) consideră "inacceptabilă" închiderea de către Israel a două puncte importante de intrare a ajutorului umanitar în Gaza, cele de la Rafah şi...

NATO desfășoară un exercițiu cu 2000 de parașutiști, una dintre cele mai ample operațiuni de desant aerian de după al Doilea Război Mondial....

Militari din mai multe țări NATO participă, în aceste zile, la exercițiul SWIFT RESPONSE 24, care reprezintă una dintre cele mai ample operațiuni de...

Primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și fastuoasa investire a lui Putin. Simple încondeieri

Două evenimente majore, nemediatizate la aceleași dimensiuni - primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și investirea lui Vladimir Putin cu un nou...
Ultima oră
Pe aceeași temă