17.8 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialGérard Depardieu a sosit în Rusia pentru o întrevedere cu Vladimir Putin

Gérard Depardieu a sosit în Rusia pentru o întrevedere cu Vladimir Putin

Actorul francez Gérard Depardieu a sosit sâmbătă în Rusia, pentru o întrevedere cu preşedintele Vladimir Putin, care i-a acordat cetăţenia rusă, scrie Mediafax.

“Domnul Depardieu a sosit la Soci (pe litoralul Mării Negre) într-o vizită privată. În cursul serii se va întâlni cu preşedintele Vladimir Putin”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Întrebat dacă actorul ar putea primi cu această ocazie paşaportul rus, Peskov a precizat: “Nu excludem această posibilitate”.

Vladimir Putin i-a acordat joi cetăţenia rusă actorului francez Gérard Depardieu, care a decis să plece din Franţa în semn de protest faţă de creşterea impozitelor pentru cetăţenii bogaţi.

Gérard Depardieu, un star al cinematografiei franceze, a anunţat că decizia Consiliului Constituţional (CC) francez de anulare a legii privind cota de impozitare de 75% impusă bogaţilor “nu schimbă cu nimic” decizia sa de a se muta în Belgia şi a cere cetăţenie rusă.

Mutarea lui Gérard Depardieu la Néchin, un sat din apropiere de frontiera franceză cunoscut pentru că găzduieşte emigranţi francezi bogaţi, a provocat o polemică aprinsă în Franţa.

 

Cele mai citite

Când se prăbușește șandramaua useristă nășită de rețea?

Cuvintele “stație”, “rețea”, “releu” fac parte din limbajul codat al sistemului de intelligence, decapitat - din păcate, doar temporar - zilele acestea, prin inculparea...

A omorât sau nu, cu mașina, baronul Horia Teodorescu un om la Măcin-Tulcea

Baronul PSD Horia Teodorescu candidează pentru al patrulea mandat de președinte al Consiliului Județean Tulcea, dar nici până astăzi nu a clarificat evenimentul...

SUA consideră că operaţiunea israeliană de la Rafah rămâne “limitată”

Statele Unite(SUA) consideră în continuare că operaţiunea israeliană de la Rafah rămâne "limitată", la două zile după un bombardament mortal asupra acestui oraş din...
Ultima oră
Pe aceeași temă