15.3 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialVaslui: Circulaţia rutieră pe două drumuri naţionale şi 12 judeţene, blocată din...

Vaslui: Circulaţia rutieră pe două drumuri naţionale şi 12 judeţene, blocată din cauza viscolului

Circulaţia rutieră pe două drumuri naţionale şi 12 judeţene din Vaslui este blocată, miercuri seară, din cauza viscolului şi a ninsorilor abundente, iar pe drumul european E 581 traficul este restricţionat pentru TIR-uri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Prefecturii Vaslui, circulaţia este blocată pe drumurile naţionale DN 24 Huşi – Murgeni şi DN 26 Murgeni – Blăgeşti, ambele de pe Valea Prutului, ultimul pe o porţiune de doi kilometri.

De asemenea, 12 drumuri judeţene, în special din jumătatea de nord a judeţului, sunt închise circulaţiei, drumarii intervenind doar pe două dintre ele pentru deblocare.

Traficul rutier pe drumul european E 581, care a fost blocat mai multe ore din cauza viscolului, este restricţionat pentru TIR-uri, care sunt blocate la cele două intrări în municipiul Huşi, atât spre Crasna cât şi spre Vama Albiţa.

Autorităţile vasluiene nu au putut preciza când vor fi redeschise traficului rutier drumurile blocate, mai ales că judeţul Vaslui se află, până joi noapte, sub cod galben de ninsori.

Miercuri după-amiază, un microbuz care transporta 12 elevi şi trei cadre didactice din localitatea vasluiană Pădureni spre municipiului Huşi a rămas blocat într-un şanţ, pe un drum judeţean, după ce a derapat din cauza zăpezii. De asemenea, un alt microbuz şcolar în care se aflau 20 de elevi care erau transportaţi spre localitatea vasluiană Ghergheleu a rămas blocat în zăpadă pe un drum comunal, autorităţile locale şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui intervenind pentru ca maşina să ajungă la destinaţie.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...

Taxele prea mari pe salarii au scos mii de români în stradă

Delegaţia Blocului Naţional Sindical a cerut luni reprezentanţilor Ministerului Finanţelor măsuri privind reducerea fiscalităţii pe muncă şi demararea de urgenţă a unei reforme fiscale,...

Preşedintele Iohannis a promulgat legea privind sprijinul acordat persoanelor vulnerabile pentru compensarea preţului la energie

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea care aprobă ordonanţa de urgenţă a Guvernului 75/2023 privind unele măsuri pentru acordarea unui sprijin categoriilor de...
Ultima oră
Pe aceeași temă